X

El Govern es proposa crear centres comercials a cel obert per reactivar el comerç local

Juan Pedro Yllanes, conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, ha explicat que això "significa dinamització del comerç, modificació de l'urbanisme i nous plantejaments en tema de mobilitat"

13/08/2020

El Govern es proposa crear centres comercials a cel obert per reactivar el comerç local

El Govern s’ha proposat crear centres comercials a cel obert en els nuclis urbans de les illes, per reactivar el comerç local i de proximitat. Juan Pedro Yllanes, conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, ha explicat que això “significa dinamització del comerç, modificació de l’urbanisme i nous plantejaments en tema de mobilitat”.

El pla, que té una inversió de 220.000 euros, es desenvoluparà mitjançant la signatura de convenis amb els ajuntaments. Ja s’hi ha adherit Inca, i es preveu que en els pròxims dies ho faran Artà, Manacor, Palma, Vila i Santa Eulària, a Eivissa, i les illes de Menorca i Formentera.

El president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant, ha afirmat que “és una responsabilitat de tots està a prop d’aquest teixit, que genera llocs de feina i que genera riquesa”.

13/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris