X

La banda de carteristes davant la jutgessa

Segons els investigadors Mallorca ha estat el seu centre d'operacions durant els darrers 10 anys, i durant aquest temps, haurien obtingut un botí pròxim als 12 milions i mig d'euros

13/08/2020

La banda de carteristes davant la jutgessa

Han passat a disposició judicial els 34 detinguts per, presumptament, formar part de la xarxa de carteristes més important d’Europa.  L’elevat nombre de detinguts ha obligat a traslladar-los per torns fins a les dependències judicials. La Policia Nacional s’ha encarregat dels 20 homes i la Policia Local, de les 14 dones. Segons els investigadors, durant els darrers 10 anys, haurien robat objectes i doblers per un valor de 12 milions i mig d’euros. Ho haurien aconseguit gràcies a un mòdus operandi perfectament estructurat i organitzat.

El Grup contra el Crim Organitzat de la Policia Nacional, amb el suport de la Policia Local, realitzaren una vintena d’escorcolls durant els quals decomissaren més de 300 objectes com telèfons mòbils, perfums i ulleres de sol; 8 vehicles i nombrosa documentació que ara s’analitza. Segons els investigadors, era la banda de carteristes més important d’Europa.

Segons els investigadors Mallorca ha estat el seu centre d’operacions durant els darrers 10 anys, i durant aquest temps, haurien obtingut un botí pròxim als 12 milions i mig d’euros.

L’operació encara no es dona per tancada i, a part d’aquests 34 detinguts, s’han emès 18 ordres europees de detenció contra altres integrants de la xarxa.

13/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris