X

Miquel Jaume esclata contra Luis Rubiales: “És un president amb unes ínfules totalment dèspotes”

El president del Palma Futsal diu que la Federació Espanyola de Futbol "vol apropiar-se dels drets dels clubs"

14/08/2020

Miquel Jaume esclata contra Luis Rubiales: “És un president amb unes ínfules totalment dèspotes”

@LNFS


 IB3´àudios Escolta Esports 3

Encara que no és oficial, tot fa indicar que la Primera Divisió del futbol sala nacional no començarà el primer cap de setmana de setembre, tal com estava previst. La Federació Espanyola vol enllestir abans un protocol contra la Covid-19 amb Sanitat i quan estigui, hauran de passar 30 dies més perquè s’iniciï la lliga. I aquesta ha estat la gota que ha fet vessar el tassó de la paciència de Miquel Jaume.

El president del Palma Futsal ha esclatat al programa “Esports 3” d’IB3 Ràdio contra la Federació Espanyola de Futbol: “Sabíem que hi havia el risc de la pandèmia, però amb el que no comptàvem era amb el risc d’una mala organització”. Miquel Jaume s’ha referit directament al president de l’Espanyola, Luis Rubiales, al qual ha acusat d’entrar a la Federació “amb unes ínfules totalment dèspotes i on s’ha enfrentat amb el futbol sala, amb el futbol femení i amb La Liga”. A més, el president del Palma Futsal ha afegit que “darrera de tot això hi ha un fet, el de voler-se apropiar dels drets audiovisuals i comercials dels clubs”.

Per Miquel Jaume, si el futbol sala estigués gestionat només per la Lliga Nacional de Futbol Sala, “ja hi tendríem un protocol, un calendari d’inici de la lliga i una pretemporada que ara per ara tots els equips hem hagut de suspendre, amb cancel·lacions de reserves i hotels”. Tot, ha dit Jaume, “per la ineptitud de la Federació Espanyola i el seu comitè de futbol sala”.

14/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris