X

El turisme nàutic es dispara a Menorca per la seguretat sanitària que aporta

Els ports de Fornells i Ciutadella són al 100 per cent d'ocupació des de juliol i Maó registrà una mitjana del 77 per cent el mes passat

14/08/2020

El turisme nàutic es dispara a Menorca per la seguretat sanitària que aporta

Els amarradors dels ports de Ciutadella i Fornells estan al cent per cent des de juliol i l’ocupació dels del port de Maó ha estat d’un 77 per cent de mitjana aquest juliol. Unes xifres que, segons el sector, milloraran quan es comptabilitzin les d’agost. El turisme nacional va al capdavant de lloguer d’embarcacions per la seguretat sanitària que aporten.

Visitar les platges de Menorca amb barca és una opció que enguany han triat molts turistes i que ha fet que el moviment enmig de la mar sigui, fins i tot, més intens que altres anys. El motiu és clar: s’hi senten més segurs. Aquesta sensació de seguretat ha beneficiat el sector del lloguer d’embarcacions recreatives, que rep un alt percentatge de la demanda per part del turisme nacional que, a més, prefereix anar sense patró.

Tot i que la temporada ha començat forta, ho ha fet tard, al mes de juliol, i serà difícil igualar les xifres d’estius anteriors. Així i tot, el sector confia que l’activitat podrà allargar-se més enllà del mes d’agost.

 

14/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris