X

Un home s’ha suïcidat a Castelló, després d’assassinar presumptament el seu fill i ferir sa filla

La filla, de 10 anys, ha rebut una ganivetada al tòrax i ha estat traslladada a l'Hospital General de Castelló

16/08/2020

Un home s’ha suïcidat a Castelló, després d’assassinar presumptament el seu fill i ferir sa filla

Un home ha apunyalat avui als seus dos fills menors, un infant al qual ha matat i una nina a la qual ha ferit greument, i posteriorment s’ha suïcidat en la localitat castellonenca de Cabanes. La Guàrdia Civil ha confirmat que investiga el sinistre, encara que no ha precisat les circumstàncies en les quals s’ha produït ni si podria tractar-se d’un cas de violència de gènere.

Fonts municipals han confirmat a l’agència Efe que l’home ha apunyalat mortalment al seu fill de 12 anys, així com a la filla, de 10, a la qual ha ferit de gravetat en el tòrax i que ha estat traslladada a l’Hospital General de Castelló, i posteriorment, s’ha suïcidat llançant-se al buit des de la terrassa.

Els fets s’han produït sobre les 3.30 hores d’aquesta matinada en un bloc d’apartaments de la platja de Cabanes, situat en el número 2 del carrer Alemanya, i segons han comptat els veïns, es tracta d’un família de Madrid, “molt volguda”, propietaris de l’habitatge, a la qual acudeixen a estiuejar “habitualment”.

L’alcaldessa de la localitat, Virginia Martín, ha indicat que la família estava de vacances en la localitat i ha assegurat que, com a mare, “està consternada”, independentment que no els coneix ni sap si té arrelament en la població..

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha informat que ha arribat un avís a les 3.35 hores i han mobilitzat dues unitats del servei d’urgències, que han atès a una dona de 39 anys amb crisis d’ansietat i una nena, encara que no han precisat el seu estat.

La tinenta de batle de la localitat, Lidón Morralla, ha assegurat que “no consta” si pot ser un fet de violència de gènere i ha anunciat que l’Ajuntament, al costat de l’associació de veïns, ha convocat demà al migdia un minut de silenci en el lloc dels fets “per a mostrar la seva repulsa” al succés.

La presidenta del PAI Torre de la Sal, on han ocorregut els fets, María Dolores Melero, ha assegurat que les persones implicades en el succés són “uns veïns propietaris” que passaran les seves vacances habitualment a aquesta zona”. “Estem consternats i avui és un dia molt trist, per això demà amb l’ajuntament hem convocat un minut de silenci per a condemnar aquest fet tan atroç”, ha afegit.

16/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris