X

Francina Armengol anuncia que les empreses turístiques es podran acollir als ERTO per rebrot

El Govern també prohibeix les 'party boats' i les festes diürnes en piscines davant l'augment de casos de coronavirus

17/08/2020

Francina Armengol anuncia que les empreses turístiques es podran acollir als ERTO per rebrot

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patrícia Gómez, han explicat en roda de premsa les mesures davant l’augment de casos de la Covid-19

En clau econòmica s’han posat en marxa els ERTO per rebrots. Es podran acollir les empreses que, per decisions externes, tant del Govern autonòmic com del goverm central, o d’altres països que afectin directament les Illes, puguin veure’s perjudicades.

D’altra banda, Armengol ha anunciat la prohibició de les ‘party boats‘ i les festes diürnes en piscines, davant l’augment de casos de coronavirus a Balears.

El Govern també ha decidit endarrerir l’inici de les competicions oficials d’esports d’equip i contacte fins a l’octubre, malgrat que els entrenaments es podran dur a terme sempre que els exercicis no impliquin cap contacte físic. Els entrenaments de contacte han quedat suspesos durant quinze dies.

Per part seva, Gómez, ha anunciat que Balears recomanarà quarantena i prova diagnòstica a aquells passatgers que arribin dels 25 països amb major incidència de coronavirus en els últims 14 dies. L’objectiu d’aquesta recomanació és saber si les persones que arriben a l’Illa ja han superat el virus o si estan infectades.

Gómez també ha assegurat que el Govern farà test massius als treballadors i clients de bars i restaurants on es produeixin rebrots de COVID-19

Aquestes mesures seran publicades, juntament amb les anunciades la setmana passada, aquest dimarts en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

17/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris