X

Empresaris i treballadors de Calvià protesten davant l’Ajuntament

Reclamen excepció fiscal, bonificacions amb els imposts locals i ajudes amb els pagaments de les despeses ordinàries

17/08/2020

Empresaris i treballadors de Calvià protesten davant l’Ajuntament

Un grup d’empresaris i també treballadors s’han concentrat davant la porta de l’Ajuntament de Calvià per demanar ajudes a les diferents administracions. Reclamen excepció fiscal, bonificacions amb els imposts locals i ajudes amb els pagaments de les despeses ordinàries.

El tancament de Punta Balena i les restriccions marcades per la Covid 19 estan copejant, i fort, els diferents nuclis turístics de Calvià. Per això, aquest dilluns, treballadors, comerciants i empresaris del municipi, s’han concentrat a les portes del consistori.

Demanen ajudes a l’ajuntament, però també a la resta d’administracions. Diuen que ja hi ha desenes de negocis que s’han vist obligats a penjar el cartell d’Es traspassa; i que si no els ajuden, la resta seguirà el mateix camí.

El consistori insisteix en les mesures preses a escala municipal per ajudar tots els residents del municipi; a més de recordar-los que es tracta d’una crisi de salut pública; i que les decisions vénen des del Govern.

L‘Associació d’Empresaris i Treballadors de Calvià no descarta prendre mesures judicials; i ja estan organitzant una altra concentració per al pròxim 4 de setembre.

17/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris