X

Fila U, el primer festival d’estiu del Teatre Principal

S’inaugurarà aquest dimecres i acollirà actuacions de diferents disciplines escèniques

17/08/2020

Fila U, el primer festival d’estiu del Teatre Principal

Avui s’ha presentat Fila U, el primer festival d’estiu que se celebra al Teatre Principal. L’esdeveniment s’inaugurarà dimecres 19 amb l’actuació de Miquel Serra i amics i s’allargarà fins al 30 d’agost. Durant aquests dies, el públic podrà gaudir d’espectacles de diverses disciplines artístiques. Es tracta d’On Golberg Variations, de la companyia de dansa Mal Pelo; Resilienza d’Amore, un espectacle de Rossy de Palma; o del muntatge Bartok, Beethoven, Shonberg de la companyia de dansa belga Rosas, que no s’ha vist abans a Espanya. També de la funció lírica Arias des de l’escenari amb Ainhoa Arteta com a protagonista i acompanyada d’artistes illencs i de l’obra Las Canciones, del dramaturg espanyol Pablo Messiez. I per posar punt final a l’esdeveniment, es presentarà El Viaje, el nou disc de Juan Perro que integra l’herència afro-nord-americana amb la tradició afro llatina –principalment cubana– i amb les músiques d’Ibèria. 

Durant la presentació del primer festival d’estiu han recordat que la cultura és segura, per la qual cosa se celebrarà seguint totes les mesures sanitàries. El públic assistent tindrà al seu abast gel hidroalcohòlic per fer-se les mans netes, hi haurà d’utilitzar la mascareta i mantenint la distància de seguretat. 

Així mateix, cal destacar que els preus de les entrades oscil·len entre els 8 i 35 euros i que algunes actuacions es podran seguir per streaming. D’aquesta manera es podrà arribar a un públic més ampli sense posar en perill la seguretat de tots

17/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris