X

A Eivissa s’avança el tancament d’hotels a causa de les mesures per la COVID-19

Les restriccions imposades perjudiquen també altres negocis que depenen del turisme 

18/08/2020

A Eivissa s’avança el tancament d’hotels a causa de les mesures per la COVID-19

Les restriccions imposades per diversos països europeus acceleren el tancament d’hotels a Eivissa i com a conseqüència en perjudiquen d’altres negocis.

Rosa Hamersman regenta un negoci familiar de vins, ella és holandesa així com la majoria dels seus clients. L’any passat tenia tres treballadors, enguany cap. Assegura que la distribució a restaurants ha baixat un 60%, però que la venda en botiga es manté gràcies al perfil de client que té, gent amb un poder adquisitiu alt i segona residència a Eivissa.

Els turistes més afectats per aquestes restriccions són els que s’allotgen a hotels i venen a través de turoperadors. Així les restriccions anunciades per Alemanya, Països Baixos i Bèlgica han accelerat el tancament d’establiments que ja van començar a fer-ho amb l’anunci de quarantena del Regne Unit fa tres setmanes.

Ara només hi quedarà turisme nacional, així que els pocs hotels que continuïn oberts segurament no ho faran més enllà de mitjans de setembre, quan hagi començat el curs escolar.

18/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris