X

Entra en vigor el nou confinament a les residències sociosanitàries

Amb les noves mesures per combatre l'augment de contagis es limita la mobilitat dels majors, que són dels col·lectius més vulnerables.

18/08/2020

Entra en vigor el nou confinament a les residències sociosanitàries

La gent gran de les residències de les Balears inicia, a partir d’aquest dimarts, un nou confinament que els deixarà almanco durant un mes sense poder sortir dels centres. Amb les noves mesures per combatre l’augment de contagis es limita la mobilitat dels majors, que són dels col·lectius més vulnerables.

Els residents de la Llar d’Ancians de Palma han aprofitat el matí per fer les darreres sortides. Les noves restriccions són, des d’avui migdia, d’obligat compliment. A partir d’ara no poden sortir dels centres, tant si són públics com si són privats. Només podran rebre la visita d’una persona, i durant una hora com a màxim al dia, extremant-ne la precaució. Només es farà una excepció amb els residents que es trobin en situació terminal. Cada visita s’haurà d’acordar prèviament amb el centre i s’hi ha de garantir un esglaonament durant el dia.

La nova situació no ha agafat per sorpresa ni a usuaris i ni a familiars, que han estat informats de l’entrada en funcionament de les limitacions. D’altra banda s’ha posat en marxa un servei perquè puguin cobrir les seves necessitats sense haver-se de moure de les instal·lacions. No es descarten per a més endavant les sortides terapèutiques. Les mesures tindran una durada inicial d’un mes.

18/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris