X

Espanya suma 2.128 nous casos, 300 més que dilluns

Espanya torna a situar-se entre els 10 països amb més casos acumulats per coronavirus al món

18/08/2020

Espanya suma 2.128 nous casos, 300 més que dilluns

El Ministeri de Sanitat ha comptabilitzat aquest dimarts altres 5.114 contagis de coronavirus, dels quals 2.128 han estat diagnosticats en les últimes 24 hores.

A mñes, Espanya torna a situar-se entre els 10 països amb més casos acumulats per coronavirus al món, segons les darreres dades de l’Organització Mundial de la Salut. Els contagis augmenten progressivament. Només des de divendres fins ahir, Sanitat ha informat de 16 mil nous casos. Madrid s’enduu la pitjor part amb més de 5.000. La segueixen Catalunya, amb prop de 3.000, i Aragó i el País Basc, amb gairebé 1.500 cada comunitat.

El director del Centre d’Emergències Sanitàries, Fernando Simón ha destacat la importància de centrar els esforços ara a “reduir el risc de contagi per la mescla explosiva que es donarà al setembre”, moment en què s’ajuntarà gent provinent de zones amb diferent situació epidemiològica a causa de la trobada en col·legis, universitats i centres de treball després de les vacances. També ha remarcat el canvi de tendència en els nous casos.

Mentrestant, totes les comunitats continuen treballant en l’aplicació de les 11 mesures per frenar la Covid-19, entre les quals es troba el tancament de l’oci nocturn, les restriccions a l’hostaleria i la restauració, la limitació de les visites a les residències, la prohibició de les botellades o el control dels brots amb les proves PCR.

 

18/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris