X

Les noves mesures sanitàries poden precipitar el final de la temporada a La Marina

Fins i tot els negocis que treballen amb turistes espanyols i gent local, no creuen que puguin aprofitar més enllà del mes de setembre

19/08/2020

Les noves mesures sanitàries poden precipitar el final de la temporada a La Marina

A Eivissa, els negocis del barri de La Marina han funcionat relativament bé des de l’obertura de fronteres, però les darreres restriccions que han introduït alguns països i l’obligació de tancar a la 1 de matinada poden precipitar el final de la temporada. És el cas, per exemple, d’alguns dels locals que es troben a la primera línia del port.

Els negocis més afectats són els que treballen amb turistes alemanys, britànics i holandesos. I els que millor aguanten, que treballen sobretot amb turistes espanyols i gent local, tampoc creuen que puguin aprofitar més enllà del mes de setembre. L’associació de comerciants assegura, això sí, que fins ara la temporada ha funcionat millor a la Marina que a altres zones d’oci nocturn.

D’altra banda, des d’aquest dimecres hi ha una patrulla de la Policia Local de Vila vigilant que cap local incompleix la normativa sanitària.

19/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris