X

El sindicat STEI està en contra de l’escenari de semipresencialitat per a l’inici del curs

Els pares d'alumnes donen suport al pla de tornada a l'escola de la conselleria d'Educació, sempre que les classes telemàtiques siguin a partir dels 14 anys

20/08/2020

El sindicat STEI està en contra de l’escenari de semipresencialitat per a l’inici del curs

El sindicat STEI està en contra de l’escenari de semipresencialitat que la conselleria d’Educació estudia en aquests moments davant l’actual situació epidemiològica. Asseguren que és un globus sonda i critiquen la manca d’informació per part de la conselleria. Diuen que comparteixen el neguit de les famílies davant l’inici de curs. Unes classes que l’STEI prefereix que siguin presencials per tots els nivells.

El sindicat ANPE exigeix la convocatòria d’una Mesa sectorial per iniciar negociacions. Diuen que és imprescindible que els centres lloguin aules modulars per poder baixar les ràtios a les classes. Per la seva banda, la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca està d’acord amb l’escenari de semipresencialitat perquè, afirmen, és la solució més favorable per tornar a les aules amb seguretat.

El Govern prioritza la presencialitat pels alumnes d’infantil, primària, primer d’ESO i amb necessitats especials. La semipresencialitat seria pels alumnes de més de 14 anys. El Govern central vol que els criteris sanitaris per la tornada a l’escola siguin pràcticament iguals a tot el territori. És per això que els ministeris de Sanitat i Educació han convocat, per a dijous que ve, els responsables educatius de les comunitats autònomes en una conferència sectorial.

20/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris