X

L’Hestia Menorca cancel·la els amistosos amb el Zenit de Xavi Pascual i el Betis de Curro Segura

La pandèmia afecta l'equip de Bintalfa. El club posposa l'inici de la pretemporada al dia primer de setembre

20/08/2020

L’Hestia Menorca cancel·la els amistosos amb el Zenit de Xavi Pascual i el Betis de Curro Segura

La crisi del coronavirus i la incertesa que genera un escenari sense les garanties sanitàries suficients ha obligat l’Hestia Menorca a cancel·lar els dos partits més atractius de la pretemporada que tenia pactats, amb dos rivals d’elit.

Un equip d’Eurolliga, el Zenit de Xavi Pascual, i un equip de l’ACB, el Betis de Curro Segura… Aquest havia de ser el cartell de luxe de la presentació de l’Hestia Menorca davant la seva afició. Els partits s’havien de jugar els dies 2, 3 i 5 de setembre, però finalment no serà possible.

La situació sanitària i la normativa actual no ho recomanen, ni tampoc el fet que els partits s’hagin de jugar sense públic. La resta d’amistosos previstos, que inclouen desplaçaments a Mallorca –Palmer Alma Mediterránea Palma de LEB OR- i a Múrcia, a més del Pinta B Es Castell d’EBA, també estan en l’aire.

L’entrenador Oriol Pagès havia convocat la plantilla dilluns que ve, dia 24, per iniciar la pretemporada del tercer projecte menorquí a la LEB Plata. Tanmateix, el club ho ha posposat al dia primer de setembre.

20/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris