X

Ferit greu un home de 31 anys a l’incendi del seu habitatge

El succés ha tingut lloc al voltant de la 1h de la matinada en una finca de diversos pisos al carrer Sant Josep de la Muntanya

21/08/2020

Ferit greu un home de 31 anys a l’incendi del seu habitatge

Un home de 31 anys es troba greu a Son Espases després de patir cremades de segon grau al 30% del seu cos durant l’incendi del seu pis. Ha passat aquesta matinada al barri del Camp Redó, a Palma. Altres dues persones, que convivien amb el ferit s’han vist afectades lleus per inhalació de fum. La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació.

El foc s’ha iniciat devers la una de la matinada al primer pis del número 6 del carrer de Sant Josep de la Muntanya, al barri del Camp Redó de Palma. En arribar els Bombers, s’han trobat amb una alta càrrega de foc sortint per les finestres. Els veïnats han abandonat l’edifici al més ràpid possible.

A l’interior del pis afectat hi havia 3 persones. Dues d’elles han pogut sortir pel seu propi peu i s’han vist afectades lleus per inhalació de fum. Una tercera persona, un home de 31 anys, ha hagut de ser rescatat de l’interior de l’immoble pels Bombers.

Els serveis d’emergències l’han traslladat a l’hospital de Son Espases en estat greu. Ha patit cremades de segon grau al 30% del seu cos. En un primer moment s’ha pensat l’opció de traslladar-lo a la unitat de cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, però finalment ha quedat ingressat a Son Espases, ja que la seva situació hemodinàmica és estable i ha quedat a càrrec de la unitat de cirurgia plàstica. Les unitats judicials i científica de la Policia Nacional s’han fet càrrec de la investigació.

L’informe dels Bombers de Palma no han pogut determinar ni les causes de l’incendi, ni tan sols l’habitació on s’hauria pogut originar; dos extrems que ara s’investigaran.

21/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris