X

Les famílies ja poden consultar al GestIB els plans de contingència dels centres escolars

Aquests plans s'han elaborat a partir d'unes instruccions aprovades per la Conselleria, fruit del treball de 14 comissions amb docents, famílies, administració i sindicats. El Govern contempla un triple escenari possible de cara a l'inici del curs, el de presencialitat, semipresencialitat i a distància 

21/08/2020

Les famílies ja poden consultar al GestIB els plans de contingència dels centres escolars

Els plans de contingència davant el COVID-19 dels centres educatius de Balears, públics i concertats, es poden consultar des d’aquest divendres a l’aplicació de gestió educativa del Govern, Gestib.

Segons ha informat la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, les famílies amb alumnat escolaritzat podran accedir al Pla del seu centre. Per consultar-ho, cal entrar a la Web de Famílies, accedir al menú ‘Centre’ i després a la secció ‘Documents del centre’.

Els Plans de Contingència s’han elaborat a partir d’unes instruccions aprovades per la Conselleria a la fi de juny, fruit del treball de 14 comissions amb docents, famílies, administració i sindicats.

Les instruccions estableixen l’organització i funcionament dels centres educatius, la metodologia, el pla de digitalització, i la gestió dels serveis complementaris com el menjador i el transport, així com les mesures higièniques, tot adaptat a tres escenaris diferents: A (presencialitat), B (semipresencialitat, que és l’escenari més probable en aquest moment) i C (a distància).

Els centres elaborats pels plans han estat supervisats per part de la Inspecció Educativa.


Educació i Salut contemplen iniciar el curs escolar en un escenari de semipresencialitat

21/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris