X

Cuca Gamarra exigeix a Pedro Sánchez que abandoni les vacances

Prohens, partidària de fer una oposició contundent però constructiva

21/08/2020

Cuca Gamarra exigeix a Pedro Sánchez que abandoni les vacances

EFE/ATIENZA

La nova portaveu del Partit Popular al Congrés, Cuca Gamarra, s’ha reunit avui amb representants del sector educatiu a Palma acompanyada del president de la formació a les Balears, Biel Company. Això només un dia després que el líder dels populars, Pablo Casado, fes oficial el seu nomenament.

Els populars s’han compromès que els batles del seu partit posin a disposició de la Conselleria d’Educació la seva col·laboració i recursos per iniciar el curs amb garanties sanitàries i educatives. El PP ha demanat al president del Govern, Pedro Sánchez, que avanci la conferència de presidents per planificar el retorn a les aules.

Abans d’aquesta trobada amb Gamarra, Biel Company, s’ha mostrat molt satisfet pels nomenaments de Marga Prohens com a portaveu adjunta al Congrés dels Diputats i de Toni Fuster com a secretari de la Vicesecretaria de Comunicació a nivell nacional. Company ha agraït públicament al president Casado el tracte que, segons ha dit, sempre mostra amb el PP de Balears. El president del PP, Biel Company, creu que amb els nous nomenaments els populars de balears tornen a guanyar pes dins l’estructura nacional.

Company assegura que estan ben posicionats i defensa una línia més moderada per poder recuperar opcions de governar. El líder popular diu que la seva formació. Marga Prohens agraeix la confiança dipositada pel PP de Pablo Casado i de Biel company. El seu compromís; fer una oposició contundent, però constructiva.

El seu relleu a la secretària d’àrea de la vicepresidència de comunicació és pel secretari general, Toni Fuster que continuarà compaginant els dos càrrecs. Company ha criticat novament la gestió que està fent el govern de Francina Armengol de la pandèmia. El líder del PP diu que l’executiu està desbordat i és incapaç de controlar la situació.


Marga Prohens, nova portaveu adjunta del Partit Popular en el Congrés

21/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris