X

Formentera suspèn temporalment les llicències de música a bars i restaurants

La realització de qualsevol d'aquestes activitats comportarà sancions

21/08/2020

Formentera suspèn temporalment les llicències de música a bars i restaurants

Formentera suspèn temporalment les llicències de música a bars i restaurants. La majoria d’establiments de l’illa tenen una llicència secundària associada que els permet tenir música. Per garantir el compliment de les noves mesures establertes, només es permetrà amenitzar els sopars. A més els quiosquets de platja no podran fer cap activitat relacionada amb l’oci nocturn.

A través d’un decret de Presidència, el Consell de Formentera només permetrà amenitzar els sopars en horari establert i amb els decibels permesos. No es podran fer concerts ni sessions de DJs. Els quiosquets de platja no podran disposar de música i hauran d’evitar les aglomeracions. La realització de qualsevol d’aquestes activitats comportarà sancions. L’horari d’admissió de l’últim client serà a les dotze de la nit i el tancament, a la una de la matinada.

A més, com a prevenció s’ha decidit tancar alguns espais a fi d’evitar nous contagis. I és que s’han detectat casos de la malaltia a l’Escola de Vela. Tres alumnes i un monitor han resultat positius en les PCR. I es fa el cribratge dels prop de vuitanta alumnes per detectar-hi possibles contagis.

També l’Escola d’Estiu de Sant Francesc ha tancat davant un possible cas positiu. I s’ha decidit suspendre les activitats d’oci de majors que es duien a terme a la Casa del Poble de la Mola com a mesura preventiva.

21/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris