X

Sant Lluís substitueix part del mur del passeig de Salgar per una barana de llenya

Les feines s'allargaran dos mesos i tenen un cost de prop de 36 mil euros

21/08/2020

Sant Lluís substitueix part del mur del passeig de Salgar per una barana de llenya

El passeig Marítim de s’Algar, a Sant Lluís, rep en moltes ocasions els embats dels temporals d’hivern. Els cops de mar són tan forts que arrabassen voreres, calçada i també el mur de protecció de la costa. Ara, en el procés de reconstrucció, s’ha optat per instal·lar-hi una barana de llenya en lloc del mur de pedra, per comprovar si suporta millor els futurs temporals.

Ja han començat les feines per reparar els desperfectes que va causar el temporal Glòria el passat mes de gener, aquí, a la urbanització de s’Algar, a Sant Lluís. Sobretot a l’avinguda número 7, que és a primera a línia de mar.

Se substitueix el mur per una barana de llenya. Ha estat la decisió que han pres els tècnics i l’Ajuntament com a prova per reduir els efectes d’un nou temporal a la costa de s’Algar, que ja ha rebut tres episodis semblants en els darrers quatre anys.

El darrer temporal, Glòria, deixava així la urbanització. Pedres, branques, carrers i voreres rompudes. La força de l’aigua ho va destrossar tot. Ara, 8 mesos després, comença la primera intervenció a la zona. Unes feines que s’allargaran, ben bé, dos mesos i que tenen un cost de prop de 36 mil euros.


S’Algar, a Sant Lluís, una de les zones més afectades de Menorca
Comença la temporada a S’Algar sense arrenjar encara els desperfectes del temporal de fa quatre mesos

21/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris