X

La Llar de Calvià estarà tancada entre 15 i 30 dies

Els residents han estat reallotjats de manera temporal a diversos centres de la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència, a la Llar d'Ancians, a Oms San Miguel i a Domus VI de Palma

22/08/2020

La Llar de Calvià estarà tancada entre 15 i 30 dies

Llar de Calvià

L’incendi registrat ahir a la residència municipal de Calvià obligarà a mantenir el centre sociosanitari tancat entre 15 i 30 dies. Els residents han estat reallotjats de manera temporal a diversos centres de la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

El personal de serveis de la Llar de Calvià s’encarrega de repartir mudes de roba i utensilis de primera necessitat per les residències de Palma, on es troben els seus usuaris. Dels 56 residents, 53 han estat recol·locats a un centre concertat i a dos públics. Concretament 21 són a la DOMUS VI de Palma, 16 a la Llar d’Ancians i 16 a la residència dels Oms.

Els usuaris de Calvià tendran en tot moment la supervisió del personal que ja coneixen del centre de Calvià. Infermeres i auxiliars d’infermeria faran feina aquests dies a les residències de Palma.

Els pèrits i tècnics municipals han revisat avui dematí les instal·lacions i han confirmat que l’incendi es va iniciar al quadre elèctric. També s’han fet malbé algunes canonades d’aigua. Els responsables del centre calculen que no podran a tornar a obrir fins d’aquí a 15 o 30 dies.


Desallotjats els 60 usuaris de la Llar d’ancians de Calvià per un incendi

22/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris