X

Les restriccions de Bèlgica obliguen a cancel·lar l’espectacle de dansa de “Roses” al Principal

Als espectadors que hagin comprat les seves entrades per internet se'ls abonarà automàticament els diners en els pròxims dies

22/08/2020

Les restriccions de Bèlgica obliguen a cancel·lar l’espectacle de dansa de “Roses” al Principal

L'espectacle Bartók/Beethoven/Schönberg de la companyia de dansa Roses

La prohibició de viatjar a Balears decretada ahir per Bèlgica ha obligat a suspendre l’espectacle de dansa de la companyia belga Roses que s’havia de celebrar dimecres que ve i dijous al Teatre Principal de Palma.

Les dues funcions de l’espectacle Bartók/Beethoven/Schönberg en el marc del Festival Fila O no es podran realitzar ja que els artistes tenen prohibit desplaçar-se a Mallorca.

Això després que el Govern belga inclogués ahir a Balears, la Comunitat de Madrid, País Basc, Burgos i Almeria en la seva llista de regions europees a les quals prohibeix viatjar si no és essencial a causa dels rebrots de coronavirus.

Als espectadors que hagin comprat les seves entrades per internet se’ls abonarà automàticament els diners en els pròxims dies, indica el Consell, i els que les hagin adquirit de manera presencial podran recuperar l’import a la taquilla, que està oberta de dimecres a dissabte d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

A part de la cancel·lació de la companyia Roses, el Festival Fila O continua la seva programació amb normalitat, apunta la institució insular, que recorda que demà Rossy de Palma oferirà el seu espectacle “Reslienza de amore”.

El divendres 28 tindrà lloc el concert “Àries des de l’escenari” amb Ainhoa Arteta com a protagonista; el 28 serà el torn de Pablo Messiez, autor de l’obra teatral “Las canciones”; i finalment, el 30 d’agost, Juan Perro actuarà per presentar el seu disc “El viatge”.

22/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris