X

Els hotelers de Pollença calculen que a mitjan setembre ja hauran tancat el 70% dels establiments

Des de l'inici de la temporada cerquen fórmules per promocionar-se al públic nacional a través de les xarxes socials

23/08/2020

Els hotelers de Pollença calculen que a mitjan setembre ja hauran tancat el 70%25 dels establiments

A Pollença, l’Associació Hotelera calcula que a mitjan setembre només quedaran entre un 25 i un 30 per cent d’establiments oberts. Els seus esforços per aconseguir clients nacionals ha compensat, en part, la caiguda dels mercats internacionals. Però això no ha estat suficient per molts hotels, que ja estan tancant.

Des de l’inici de la temporada, els hotelers de Pollença van cercar noves fórmules de promoció cap al públic nacional a través de les xarxes socials. Per exemple, el sorteig d’un viatge de sis nits d’allotjament i berenar a diferents hotels del municipi amb sopars a restaurants del poble, que ha guanyat una família gallega. Hi van participar més de 2.000 persones d’arreu d’Espanya.

Els esforços promocionals han donat els seus fruits, amb un notable increment de turistes nacionals i de les Illes. Però els mercats internacionals han fallat. Els hotels de Pollença amb prou feines han superat enguany el 40 per cent d’ocupació. Aquesta temporada, van obrir set de cada deu establiments. Tenien les esperances posades en l’agost i el setembre i finalment està anant pitjor del que esperaven.

“Aquesta setmana estan tancant hotels i les previsions per la setmana que ve es seguir tancant hotels”, diu Jaume Salas, president de l’Associació Hotelera de Pollença.

Els més grossos ja estan tancant. Es mantenen alguns hotels petits. Esperen que el turisme alemany s’animi per setembre.


17 hotels de Can Picafort tancaran en els pròxims dies en una de les temporades turístiques més curtes dels darrers anys

23/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris