X

Reaccions dispars davant les noves restriccions a bars a Formentera

Encara n'hi ha que fan cas omís a les noves mesures i segueixen posant música quan no toca

23/08/2020

Reaccions dispars davant les noves restriccions a bars a Formentera

Formentera ha establert mesures més restrictives per prevenir els contagis de Covid-19. Ja es van tancar discoteques i sales de festa i es va reduir l’horari de tancament dels negocis a la una de la nit. Ara, a més, s’han suspès totes les activitats que siguin assimilables a l’oci nocturn o a les festes.

Amb la nova normativa els quiosquets de platja no poden posar música, però això no ha fet que els turistes deixessin de visitar aquests negocis. Tot i això, encara n’hi ha que fan cas omís d’aquesta mesura.

Els quiosquets també han d’evitar les aglomeracions, sobretot les que es produeixen al sol post, però no sempre és tasca fàcil perquè els clients s’emporten les consumicions a la platja.

Tot i que ja s’havien tancat bars de copes i discoteques, alguns negocis amb llicència de bar, cafeteria o restaurant tenien una llicència secundària que els permetia tenir música. Ara, aquesta darrera queda suspesa. Passades les 12 de la nit no s’admeten nous clients i, per tant, les opcions es redueixen. Hi ha els que opten per continuar amb la festa i fer botellades, tot i que estan prohibides.

23/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris