X

Es disparen els contagis de COVID-19 als centres de treball

El Govern estudia practicar cribatges massius amb proves PCR als sectors econòmics més afectats, sobretot als àmbits sòcio-sanitari, hosteleria i restauració

23/08/2020

Es disparen els contagis de COVID-19 als centres de treball

Es compleixen 6 mesos des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19 i la corba de contagis no deixa de créixer. Es dispara la transmissió en els centres de treball, sobretot als àmbits sociosanitaris, hostaleria i restauració.

Salut Publica ha confirmat a IB3 Notícies, 47 persones infectades en 10 brots diferents. A més, aquests treballadors han generat 150 contactes directes que estan obligats a l’aïllament preventiu.

Marga Frontera, coordinadora del grup d’experts de la COVID-19 a les illes, explica que aquest tipus de transmissió genera més afectats que en el cas de les relacions socials.

El Govern -a través dels inspectors de Treball- vigila el compliment dels protocols a tots els centres laborals. Ara bé, davant el repunt de nous contagis, s’estudia practicar cribratges amb proves PCR als sectors econòmics més afectats, com l’hostaleria i restauració.


 IB3´àudios Escolta aquí la informació completa 

23/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris