X

Crònica del darrer cop a sa Talaia de Sant Antoni

L'Ajuntament de Sant Antoni reconeixen que segurament caldrà posar-hi més control a la zona per la pressió que pateix

24/08/2020

Crònica del darrer cop a sa Talaia de Sant Antoni

L’incendi que ha cremat 5,7 hectàrees ha arrasat un vessant de sa Talaia, la cara sud que dóna al poble. En poc més de trenta minuts, passades dos quarts de la tarda del 22 d’agost, el foc començava a formar un gran núvol de fum, cap al cim. Un fet que no era un fet nou per als veïns.

En aquesta ocasió, s’han cremat menys hectàrees que les vuit del 2017, però les flames han estat més a prop del nucli urbà. L’actuació ràpida de fins a cinc mitjans aeris la tarda de l’inici de les flames i el treball coordinat entre els diferents cossos van poder estabilitzar el foc en unes quatre hores. I no es va donar per controlat fins al matí de l’endemà, quan s’ha tancat el perímetre.

Sa Talaia de Sant Antoni és una zona que compta amb bastant pressió de persones. L’Ajuntament assegura haver treballat en els últims mesos per evitar successos com el que s’ha donat. Reconeixen que segurament caldrà posar-hi més control.

La investigació per esclarir les causes de l’incendi està en marxa. La Guàrdia Civil ha informat que és massa aviat per saber si ha estat intencionat.

24/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris