X

La majoria d’establiments hotelers d’Eivissa preveuen tancar portes la setmana que ve

En juliol només va obrir el 50% de la planta hotelera i l'ocupació va ser d'un 37%, a l'agost calculen que no passarà d'un 45

24/08/2020

La majoria d’establiments hotelers d’Eivissa preveuen tancar portes la setmana que ve

Els hotels d’Eivissa preparen el seu tancament, alguns ja tenen data i d’altres no, en espera de les reserves d’última hora. Així i tot, la previsió és que els establiments hotelers comencin a tancar portes la setmana que ve.

La majoria dels hotels d’Eivissa no obriran més enllà de principis de setembre. Els països del Benelux representen el tercer mercat turístic de l’illa i els hotels que treballen amb ells es veuen obligats a tancar com és el cas l’Hotel Marble Estella Maris, que ho farà l’1 de setembre. L’hotel TWIINs, del grup hoteler Sirenis, tanca portes el 30 d’agost. Ara els pocs establiments que aguanten ho fan pel turisme nacional, que tampoc durarà gaire.

A Eivissa només va obrir el 50% de la planta hotelera, la majoria ho va fer a mitjans de juliol i l’ocupació va ser d’un 37%, al mes d’agost calculen que l’ocupació no passarà d’un 45% i a partir del dia 6 de setembre baixarà en picat.

24/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris