X

L’escola tornarà en un escenari de semipresencialitat i amb màscara obligatòria pels majors de 6 anys

L'objectiu és mantenir els grups estables de convivència a l'aula però també a fora

26/08/2020

L’escola tornarà en un escenari de semipresencialitat i amb màscara obligatòria pels majors de 6 anys

D’aquí a dues setmanes, dia 10 de setembre, els alumnes de les Illes tornaran a trepitjar el seu centre escolar. Es farà segons el pla de contingència previst per la seva escola però dins un escenari de semipresencialitat. Els centres marcaran l’hora d’entrada a classe, això sí, serà una entrada esglaonada.

Tot l’alumnat major de 6 anys haurà de dur màscara, tant si es pot o no mantenir la distància de seguretat i independentment que formi part del grup estable de convivència o grup bombolla. També tornarà el transport escolar en què tothom haurà de dur màscara i només es podrà oferir l’escola matinera i el menjador, sempre que es pugui garantir que no es mesclaran els alumnes de diferents grups estables de convivència. L’objectiu principal és mantenir aquests grups a l’aula, però també a l’escola matinera o al menjador.

Aquest curs 2020-21 es garantirà que els infants puguin mantenir el metre i mig de distància entre ells i per això s’està fent feina amb diferents ajuntaments que els han ofert els seus espais municipals per tal de tenir més espais. També amb l’Associació de Parcs d’Oci Infantil que també han ofert les seves instal·lacions i, a més, s’ha previst una trentena d’aules modulars per aquells centres que necessitin més espais.

26/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris