X

Ciutadella tanca 19 locals d’oci nocturn per l’aplicació estricta de les restriccions de la Covid

Alguns establiments afectats han hagut de renunciar a la seva llicència de cafè-concert per poder reobrir com a bar, sense saber si la recuperarà

26/08/2020

Ciutadella tanca 19 locals d’oci nocturn per l’aplicació estricta de les restriccions de la Covid

El bar Odèum de Ciutadella ha pogut reobrir aquest dimecres, just una setmana després que la Policia va tancar fa una setmana. Per poder continuar amb l’activitat, s’ha vist obligat a renunciar a la llicència de Cafè Concert, que tenia des de fa 20 anys, i sol·licitar-ne una de nova de Bar-Cafeteria.

Així ha interpretat l’Ajuntament de Ciutadella les noves restriccions que el Govern va anunciar fa 8 dies, i que obliguen a suspendre l’activitat de les discoteques, sales de festa o ball, cafès concert i bars de copes. Tots els establiments han hagut de renunciar a la seva llicència, i demanar-ne una nova de bar, restaurant o cafeteria o bé tancar. Com han fet 10 dels 11 locals des Pla. Però els negocis que disposaven de dues llicències tampoc no podien obrir.

L’Ajuntament no garanteix que els afectats puguin recuperar, després de la Covid, les seves llicències.

Ferreries també ha aplicat aquesta norma, però no així la resta de municipis de Menorca, que han mantingut els locals oberts, sense fer-los renunciar a les seves llicencies.

26/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris