X

El pas a nivell de Sa Farinera es convertirà en pas soterrat per a vianants

Es farà també un pont entre el Pont d'Inca i Sa Cabana sobre el torrent de Coanegra

27/08/2020

El pas a nivell de Sa Farinera es convertirà en pas soterrat per a vianants

El pas a nivell de Sa Farinera, a Marratxí, es convertirà en un pas per a vianants. Aquest és l’acord al qual han arribat el Govern i l’Ajuntament del municipi per millorar-ne l’accessibilitat i la seguretat. També està previst la construcció d’un pont per a vehicles sobre el torrent de Coanegra.
Cotxes aturats esperant que passi el tren és l’estampa diària al pas a nivell de sa Farinera. Una imatge que, si res no canvia, serà ben diferent d’aquí a un any. El Govern i l’Ajuntament de Marratxí han firmat un conveni per a eliminar aquest pas a nivell. El substituiran per un pas sota les vies que serà únicament per a vianants i que convertirà la zona en una plaça.
El projecte també inclou una solució circulatòria. En concret unirà el Pont d’Inca i sa Cabana. Així, el carrer Verderol i el carrer de Massanella, deixaran d’estar separats pel torrent de Coanegra amb la construcció d’un pont a sobre. Aquest pont, a més, comptarà amb un carril bici i amb vorera per als vianants.
Ara mateix s’està acabant la licitació del projecte i s’espera que al gener puguin començar les obres. La durada prevista és de 8 mesos i tendrà un cost d’un milió nou-cents mil euros que pagarà íntegrament Serveis Ferroviaris de Mallorca.

27/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris