X

Detingut el jutge de pau de Formentera acusat de fer treballar a malalts de Covid-19

Joan Yern Mayans és l'amo del restaurant 'El Pirata'

27/08/2020

Detingut el jutge de pau de Formentera acusat de fer treballar a malalts de Covid-19

L’amo del restaurant ‘El Pirata’ de Formentera, Joan Yern Mayans, que a més és el jutge de pau de l’illa, ha estat detingut per la Guàrdia Civil per tenir treballant en el seu establiment a malalts de Covid-19.

Segons ha confirmat aquest dijous a Efe l’Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Comandància de Balears, la detenció es va produir diumenge passat, quan el propietari del restaurant situat a la platja de ses Illetes de Formentera es va presentar a declarar citat per la Guàrdia Civil d’Eivissa.

Mayans va quedar detingut per un presumpte delicte de lesions i un altre contra els drets dels treballadors. El dilluns va passar a disposició judicial, quedant en llibertat amb càrrecs.

La detenció de l’amo de ‘El Pirata’ es va produir després que la Conselleria d’Administracions Públiques ordenés el tancament del restaurant, divendres passat 14 d’agost, per tenir en actiu a diversos treballadors obligats a complir la quarantena per haver donat positiu en coronavirus.

La Direcció General de Salut Pública va fer dilluns passat 17 una crida per a instar a totes les persones que hagin passat pel restaurant entre els dies 10 i 14 d’agost al fet que es facin una prova PCR amb la finalitat de comprovar si es van infectar de coronavirus.

27/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris