X

Els empresaris de l’hostaleria critiquen que no es tengui en compte el seu parer a l’hora de decidir les mesures de restricció

Entre les mesures destaquen la cabuda del 50% als bars i restaurants i la prohibició de fumar

28/08/2020

Els empresaris de l’hostaleria critiquen que no es tengui en compte el seu parer a l’hora de decidir les mesures de restricció

El sector de la restauració es mostra preocupat per la reducció de capacitat dels bars al 50%. PIMEM Restauració assegura que la mesura que entra en vigor dilluns ha precipitat el tancament de negocis i demana la col·laboració entre l’administració pública i el sector.

Entre les mesures es destaquen la cabuda del 50% als bars i restaurants, el tancament dels establiments a la 1 de la matinada i la prohibició de fumar. Segons PIMEM, aquestes restriccions no tenen una correlació amb el resultat que es pugui tenir en el futur.

Segons la patronal, aquestes noves mesures s’han pres de manera unilateral. Per això demanen una col·laboració entre les administracions públiques i el sector de la restauració a l’hora de determinar les restriccions al sector.

Per aquest motiu, les dues principals associacions de restauració de les Balears, CAEB i la PIMEM, comencen a plantejar-se interposar una querella contra l’administració per vulnerar els seus drets.


Preocupació entre els restauradors per la reducció de capacitat dels establiments al 50%
Les noves restriccions, ja en vigor

28/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris