X

Al parc infantil d’Antoni Albert i Nieto es respecta la limitació horària

A falta de cartells informatius en els parcs infantils d'Eivissa, un cop assolides les nou del vespre els pares que coneixien la nova restricció han alertat els altres

28/08/2020

Al parc infantil d’Antoni Albert i Nieto es respecta la limitació horària

Eivissa, igual que la resta d’illes, ja ha començat a aplicar l’horari que limita l’accés als parcs infantils. Romandran tancats entre les nou del vespre i les set del matí. En el cas del municipi d’Eivissa, l’ajuntament no ha previst cap dispositiu especial i seran les patrulles habituals les que en les rondes sancionaran a les persones que estiguin dins dels parcs fora de l’horari permès. Cap parc estarà en principi precintat durant la nit.

Al parc infantil de la plaça Antoni Albert i Nieto de Vila, un cop assolides les nou del vespre, molts pares desconeixien la nova restricció aprovada pel Govern per evitar una major propagació de la Covid-19.

Gràcies a l’alerta donada per altres pares que sí que la coneixien, pocs minuts després de l’inici de la nova restriccions ha quedat buida. La majoria dels pares han valorat positivament la nova norma.

28/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris