X

Les proves PCR realitzades a l’escola d’estiu de Santa Gertrudis donen negatiu

El Consistori va tancar el dilluns un dels grups a causa del positiu d'un monitor, una decisió que va afectar els infants i els monitors que havien estat en contacte amb la persona afectada

29/08/2020

Les proves PCR realitzades a l’escola d’estiu de Santa Gertrudis donen negatiu

Les proves PCR de coronavirus realitzades als set menors i dos monitors a l’Escola d’Estiu de Santa Gertrudis han donat negatiu, segons ha informat l’Ajuntament de Santa Eulària en un comunicat.

El Consistori va tancar el dilluns un dels grups a causa del positiu d’un monitor, una decisió que va afectar els infants i monitors que havien estat en contacte amb la persona afectada.

Els nins podran reincorporar-se el dilluns a les activitats i Amadiba, entitat que havia contractat al monitor que va donar positiu, posarà un substitut per continuar el suport a un alumne amb necessitats especials. També s’ha contractat una empresa especialitzada per desinfectar les instal·lacions de l’escola d’estiu, que es va dur a terme el mateix dia que es va tancar el grup.

L’escola d’estiu compta amb uns 60 alumnes dividits en quatre grups bombolla,una de les mesures per prevenir la covid-19.


Aïllen un grup de l’escola d’estiu de Santa Gertrudis per un cas de coronavirus

29/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris