X

Eivissa comença el primer dia de noves restriccions sense grans incidències

La Policia Local de Vila només s'han posat dos denúncies per fumar en espais públics

29/08/2020

Eivissa comença el primer dia de noves restriccions sense grans incidències

A Eivissa, la majoria dels residents i turistes no estaven informats de totes les mesures que ja han entrat en funcionament aquest dissabte 29 d’agost a les Balears però, en general, les han valorat positivament, especialment pel que fa al tancament de les platges i els parcs infantils des de les 21h fins a les 7 del matí. De fet, la Policia Local de Vila no ha enregistrat incidències en els parcs infantils i les platges anit passada.

Encara que pràcticament no hi ha gent fumant ni al carrer ni a les terrasses dels locals, aquesta és tal vegada la mesura que s’accepta menys entre la població. En qualsevol cas, bona part de la població creu que és millor anar implantant diferents tipus de mesures en funció de l’evolució de la pandèmia per tal d’evitar un confinament dur com el que vàrem patir amb l’inici de la declaració de l’estat d’alarma.

Pel que fa al capítol sancionador, la Policia Local de Vila ha posat 13 denúncies aquest divendres a la nit, vuit per incompliment en l’ús de la mascareta, tres locals d’oci (un d’ells per ser un bar de copes, que ha d’estar tancat i dos per romandre oberts més enllà de les 01:00 hores) i dues persones per fumar en espais públics.

29/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris