X

Nous negocis aixequen la persiana tot i la crisi en el sector del comerç

El Fornet de la Soca obre un nou establiment a l'edifici històric de Can Corbella, a Palma 

29/08/2020

Nous negocis aixequen la persiana tot i la crisi en el sector del comerç

La nova botiga ocupa l'edifici històric de Can Corbella, ubicat en un dels extrems de la plaça de Cort de Palma

Mentre el 40% dels petits negocis de Mallorca tenen la persiana baixada i no saben quan podran tornar a l’activitat, n’hi ha d’altres que agafen volada i obren un nou negoci. És el cas del Fornet de la soca, al centre de Palma, que avui ha inaugurat el seu nou local.

Està situat a l’edifici Can Corbella, just a tocar de la plaça de Cort. Tomeu Arbona fa 10 anys que es dedica a recuperar el producte local i antics plats del receptari tradicional mallorquí.  I és precisament ara, durant una pandèmia mundial com és la COVID19, que ha tingut la valentia d’obrir un nou local.

Una de les principals raons és el suport que ha rebut de part dels clients.”Pot parèixer una cosa extranya però aquestes moments duen oportunitats que a vegades no podem desaprofitar i tampoc no hem volgut frenar-nos perquè durant el confinament hem tengut una resposta molt positiva de la gent de Palma i de tot Mallorca”, ha explicat Tomeu Arbona als micròfons d’IB3 Ràdio.

I els clients han valorat molt positivament el valor de’n Tomeu i de tot l’equip del Fornet de la Soca. “Ens pareix una idea fantàstica, apostar per l’arqueologia gastronòmica local i fer-ho en el quilòmetre zero del turisme, on tot és tan impersonal i desangelat que una iniciativa com aquesta surti a la llum ens pareix una idea brutal”, comentava un dels primers clients que han acudit a la nova botiga de Can Corbella.

“Jo apreciï la seva valentia i coratge, és una alegria perquè està passant el que està passant i ells segueixen lluitant”, afegia un altre dels clients. “La pandèmia ha fet molt de mal al comerç en general, tan a Balears com a tota Espanya, però si tenien la idea programada, endavant i enhorabona”, ha conclòs una de les primeres persones que han comprat coques a la nova botiga.


 IB3´àudios Escoltau la notícia en aquest enllaç

29/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris