X

L’esclafit aixeca teulades i toma marjades a Esporles

La zona de Son Cabaspre és la que ha patit més els efectes de la tempesta al poble

29/08/2020

L’esclafit aixeca teulades i toma marjades a Esporles

L’esclafit d’aquest dissabte ha aixecat teulades i ha tomat marjades a la zona de Son Cabaspre, a Esporles. Els Bombers fan feina per obrir els vials d’accés als habitatges, que han quedat bloquejats per la caiguda d’arbres. L’Ajuntament d’Esporles ha confirmat que no s’han de lamentar danys personals i ha habilitat un telèfon d’urgència (971 61 13 60) per localitzar contactes al Port del Canonge, ja que la zona ha quedat completament aïllada.

Teulades aixecades, arbres xapats per la meitat i marjades caigudes. Són algunes de les conseqüències del pas de l’esclafit d’aquest dissabte per la zona de Son Cabaspre, a Esporles. En poc més d’un quart d’hora la tempesta ha aixecat les teulades dels habitatges i ha arrabassat els abres. Els Bombers han treballat tot el dia a la zona. La prioritat, expliquen, és obrir els camins d’accés als habitatges, que han quedat completament bloquejats pels arbres caiguts i el cablejat de la línia elèctrica. De fet, a hores d’ara la zona continua sense electricitat.

Afortunadament, el temporal no ha deixat ferits greus pero sí quantiosos danys materials. Els residents conten que han viscut el fenomen amb por i nerviosisme.

29/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris