X

El Govern adverteix que no complir amb la quarantena pot suposar sancions

Dimecres que ve tendrà lloc la primera reunió per coordinar com s'integren els 100 rastrejadors que el Govern ha sol·licitat a l'exèrcit

31/08/2020

El Govern adverteix que no complir amb la quarantena pot suposar sancions

Dimecres que ve tendrà lloc la primera reunió per coordinar com s’integren els 100 rastrejadors que el Govern ha sol·licitat a l’exèrcit. En aquests moments, a les Balears hi ha 190 rastrejadors i 30 més que estan en formació. Ho ha anunciat la portaveu del Govern, Pilar Costa, després de la trobada entre la presidenta Francina Armengol i els portaveus dels grups parlamentaris. Han acordat reunir-se per videoconferència un pic a la setmana per retre comptes de la gestió de la pandèmia. Previsiblement, Armengol compareixerà al Parlament dia 8 de setembre. Demà serà el torn del conseller d’Educació, Martí March, per explicar com s’ha organitzat l’inici de curs.

Davant l’actual situació epidemiològica, l’executiu no descarta confinaments selectius a barriades o municipis. També recorda que no complir amb la quarantena pot suposar sancions. Així mateix, Pilar Costa ha reiterat que el Govern ha demanat a Madrid que els Expedients temporals de regulació d’ocupació s’allarguin fins al març de l’any que ve. Per facilitar la conciliació, també han reclamat una baixa o permís retribuït pels pares que hagin de quedar-se a casa en el cas que els seus fills hagin de fer quarantena.

31/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris