X

L’Hestia Menorca engega la pretemporada sense poder tancar el calendari de partits de preparació

La normativa autonòmica l'impedeix jugar-ne a Balears i mirarà de fer-ho a Múrcia i Catalunya; Drew Guebert, l'única absència, pendent que el deixin sortir dels Estats Units

01/09/2020

L’Hestia Menorca engega la pretemporada sense poder tancar el calendari de partits de preparació

La maquinària de l’Hestia Menorca ha començat a rodar oficialment. A sis setmanes d’estrenar-se per tercer any consecutiu a la LEB Plata, moltes són les incògnites que envolten aquesta pretemporada atípica. La més important, poder tancar el calendari de partits de preparació.

No serà fàcil per a l’Hestia Menorca arribar en el millor estat de forma i amb el ritme de partit que es requereix a la primera cita de la temporada davant el Basket Navarra. Al club costa d’entendre que, com a equip professional, tengui més dificultats per preparar-se a les Balears, que a Múrcia o a Catalunya. Recordem que el club que presideix Oriol Segura ha hagut de suspendre els partits que havia programat per aquesta setmana a Bintalfa davant el Zenit de Xavi Pascual, d’Eurolliga, o el Betis de Curro Segura, d’ACB.

D’altra banda, els entrenaments poden ser amb contacte perquè la LEB Plata és una competició que depèn de la federació espanyola i no es regeix per la normativa del Govern balear. Sigui com sigui, l’entrenador Oriol Pagès es manifesta satisfet per la plantilla que el club ha posat a la seva disposició.

Tres mesos després de la intervenció de menisc al genoll dret, Urko Otegi afronta el tram final de la recuperació i fa part de les sessions al marge del grup. Drew Guebert ha estat l’únic absent, pendent encara que el deixin sortir dels Estats Units.

01/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris