X

L’Avarca de Menorca, en marxa amb l’objectiu d’assolir tots els títols en joc

El club ha suspès el torneig d'estiu i cerca jugar partits de preparació a Sevilla i Barcelona; el cost dels PCRs, inassumibles si s'han de fer abans de cada partit, afirma el president Hernández

02/09/2020

L’Avarca de Menorca, en marxa amb l’objectiu d’assolir tots els títols en joc

Un altre projecte que s’ha posat en marxa i ho ha fet amb la incertesa pròpia de les circumstàncies sanitàries que ens envolten és el de l’Avarca de Menorca. Bep Llorens dirigirà, per desena temporada consecutiva, l’equip de la Superlliga. L’objectiu, el de sempre: tornar a competir per assolir tots els títols en joc.

L’Avarca de Menorca, vigent subcampió de Lliga i de Copa, ha començat a caminar amb pas ferm, la qual cosa ha de fer que estigui preparat per jugar la Supercopa davant el Sayre canari, partit fitxat per al dia 3 d’octubre. El missatge de benvinguda institucional ha estat, de nou, ben clar. Toca agafar el projecte allà on es va deixar el passat 7 de març.

Les circumstàncies sanitàries i les restriccions normatives del Govern han fet que el club suspengui el seu torneig d’estiu i cerqui alternatives a Sevilla i Barcelona. Dificultats afegides a un projecte continuista.

Pel que fa als protocols, el club s’ha manifestat i posa el límit en la realitat econòmica d’una entitat modesta.

L’única absència en la primera jornada de feina de l’Avarca va ser la de la sollerica Laura Weingart, per motius acadèmics.

02/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris