X

El centre de Ca na Majora reobre després de romandre dos mesos tancat

En les darreres hores s'han diagnosticat 84 casos positius nous a les Pitiüses

02/09/2020

El centre de Ca na Majora reobre després de romandre dos mesos tancat

El centre de Ca na Majora ha reobert les portes. El fet que s’hagin trobat quinze casos positius a la residència de Sa Serra ha obligat a reobrir el centre que atén pacients de caràcter lleu o asimptomàtics.

Deu dels casos positius de Sa Serra s’han traslladat avui al centre de Ca na Majora i els altres cinc estan ingressats a Medicina Interna. Ca na Majora, que acull casos lleus o asimptomàtics de covid-19, va tancar portes el 30 de juny i ara, a causa del brot de la residència de Sa Serra, s’ha vist obligat a obrir de nou. Arran d’aquest brot, es faran cribratges a totes les residències de majors d’Eivissa. Ja s’han fet a Sa Serra, Can Blai, divendres ho faran a Cas Serres i falten per programar les residencies Reina Sofia i Sa Residencia.

En aquests moments hi ha 2 persones a l’UCI per covid-19 i 29 més ingressades a Can Misses. En total avui dia a les Pitiüses hi ha 647 casos positius confirmats, la majoria asimptomàtics. En les darreres hores s’han diagnosticat 84 casos positius nous a les Pitiüses.

02/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris