X

El Govern medicalitza el Palau de Congressos de Palma

S'instal·laran 30 llits d'UCI

03/09/2020

El Govern medicalitza el Palau de Congressos de Palma

El Govern ha iniciat el procés per habilitar 100 llits per a malalts de Covid-19 en el Palau de Congressos de Palma, on s’instal·laran també 30 llits d’UCI per si fossin necessàries per afrontar l’avanç de la pandèmia.

Així ho ha confirmat aquest dijous la consellera de Salut, Patrícia Gómez, que ha apuntat que estudien la instal·lació d’altres 100 llits medicalitzats en la mateixa infraestructura.

A més, ha explicat que “probablement” es condicionarà amb equipament sanitari una planta de l’hotel Palma Bay, annex al Palau de Congressos, que ara acull malalts asimptomàtics o lleus que no tenen condicions per a confinar-se en els seus domicilis.

Segons les dades facilitades aquest dijous per l’executiu autonòmic, a les illes hi havia 357 malalts per coronavirus hospitalitzats, dels quals 58 estaven en UCI.

En paraules de la consellera, que ha comparegut en roda de premsa al costat de la presidenta del Govern, Francina Armengol, per anunciar noves restriccions preventives, la pressió de la pandèmia sobre el sistema sanitari de les Illes té “un creixement lent però constant” que requereix adoptar mesures.

03/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris