X

5 brots actius a les residències de Balears

En total són 153 els usuaris infectats

03/09/2020

5 brots actius a les residències de Balears

Els darrers casos a afegir-se a la llista són 9 usuaris de la Llar d’Ancians de Calvià que havien estat traslladats a la de Palma a causa de l’incendi que hi va haver a les instal·lacions, i que han resultat positius en coronavirus. Ara es farà un cribratge a tot el personal i usuaris del centre de Palma.

El brot més gran continua essent el de la residència Sèniors de Sant Joan, amb 58 usuaris positius, i 28 treballadors. De fet, més de la meitat de la plantilla està en aïllament i això ha obligat l’empresa Sèniors, que gestiona el centre, a contractar 20 treballadors addicionals de manera urgent.

Es mantenen els 25 usuaris infectats de la residència Domusvi de Cala Rajada, els 22 de Verge de l’Esperança a Son Gotleu, i els 15 de Cala Estància.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, reconeix que els geriàtrics són el punt feble i el que més preocupa en aquesta segona onada de contagis.

En les darreres hores, a més, les residències han notificat la mort de dos usuaris amb COVID-19: un a Sant Joan i un altre a Montuïri.

03/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris