X

Binissalem dicta dos bans per evitar aglomeracions durant els dies de festes

El consistori també ha demanat a Delegació de Govern reforços dels efectius perquè es respectin les mesures de seguretat 

05/09/2020

Binissalem dicta dos bans per evitar aglomeracions durant els dies de festes

L’ajuntament de Binissalem, amb 17 casos actius de Covid, ha dictat dos bans per evitar aglomeracions just a les portes de les no festes des Vermar, anul·lades per mor de la pandèmia.

D’altra banda, els bars i els restaurants tancaran els dies 19, 24, 25 i 26 de setembre des de les 16h de l’horabaixa fins a les 20h del capvespre. Tampoc no es podran instal·lar barres a l’exterior d’aquests locals i s’hauran de respectar els horaris de tancaments, és a dir que només es podrà servir fins a les 12h del vespre i que com a màxim a la 1h de la matinada hauran de tancar portes.

L’ús de la barra a l’interior d’aquests bars només estarà permesa fins a les 10h del vespre, sempre i quan es garanteixi la distància d’un metre i mig entre els clients.

L’Ajuntament per altra banda també demana als residents de Binissalem que respectin les mesures de seguretat per tal d’evitar la propagació de la Covid-19. El consistori també ha demanat a Delegació de Govern reforços dels efectius de seguretat per evitar que es formin aglomeracions a la plaça.

05/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris