X

El CEIP ses Comes de Portocristo comença el curs amb obres i sa Pobla estrena barracons

Els alumnes de la part forana tornen a l'escola de manera esglaonada

10/09/2020

El CEIP ses Comes de Portocristo comença el curs amb obres i sa Pobla estrena barracons

Ha estat l’inici de curs més atípic que recorden docents i pares. Els alumnes retornen a les aules per cursos i amb entrades a diferents hores per evitar aglomeracions. Els nins de més de sis anys han de portar mascareta, respectar el distanciament social i rentar-se molt les mans.

A Sa Pobla, els alumnes de l’escola provisional de can Cirera Prim han estrenat les aules modulars, ésl’única escola nova a Mallorca. La instal·lació de les aules ha costat més de 700 mil euros i es mantindran fins que es construeixi la nova escola, la tramitació de la qual, va molt enderrarida.

A l’escola de ses Comes, a Porto Cristo, a banda de les noves normes de seguretat han començat el curs tal com el varen acabar ara fa 6 mesos; amb obres. La construcció de 4 aules a la zona d’esbarjo per eliminar els barracons no està enllestida, això preocupa igual o més que els nous protocols contra la COVID-19. El centre ha habilitat espais municipals per garantir les ràtios. Dos cursos de secundària faran classe a les oficines de la casa del Mar, damunt la biblioteca municipal, i la Conselleria ha llogat el local d’una escoleta per ubicar-hi dos cursos de nins de tres anys.

10/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris