X

Els comerciants de Son Gotleu critiquen les mesures de confinament

Alerten que en sortiran perjudicats i qüestionen l'eficàcia de la normativa

10/09/2020

Els comerciants de Son Gotleu critiquen les mesures de confinament

Els comerços, bars i restaurants del perímetre hauran de tancar a les 10 del vespre i hauran de reduir la cabuda permesa al 50%. Entenen que s’hagin de prendre mesures, però asseguren que això els perjudica notablement.

La nova mesura restringeix l’entrada i la sortida del perímetre, prohibició que, asseguren, els impedeix desenvolupar la seva feina.

Alguns qüestionen l’eficàcia de la mesura per aturar els contagis, perquè es permet la circulació de persones dins el perímetre i només es recomana que la gent estigui a ca seva

Mentre, un equip de 6 agents de sensibilització a peu de carrer han començat avui a informar de les noves mesures els ciutadans i els comerciant. Paral·lelament, un equip sociosanitari realitza visites domiciliàries als casos positius confinats per analitzar les condicions de l’aïllament, detectar-hi possibles necessitats i derivar a les administracions compentents, si cal. Continuen també les proves de cribratge estratègic a aquestes zones, que té l’objectiu de detectar nous casos positius.

10/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris