X

El Consell d’Eivissa vol regular el funcionament del taxi a tota l’illa creant un reglament únic

La conselleria eivissenca de Transports insisteix que les llicències continuaran sent municipals

15/09/2020

El Consell d’Eivissa vol regular el funcionament del taxi a tota l’illa creant un reglament únic

El Consell d’Eivissa vol regular el funcionament del taxi a tota l’illa creant un reglament únic i una comissió de seguiment, amb representació dels cinc ajuntaments i del mateix Consell insular. Abans, però, la prioritat és actualitzar l’ordre de càrrega i descàrrega de clients, que depèn del Govern.

La creació d’un reglament insular, diu el Consell d’Eivissa, permetria regular millor el funcionament dels taxis fora del municipi on pertany la seva llicència, posar en marxa taxis de 7 o 9 places i tractaria també el sistema del GPS únic. Normes que sancionarien també males pràctiques dels taxistes, com per exemple, rebutjar serveis sense cap motiu.

Una de les associacions del sector, la Federació Insular del Taxi, rep la idea positivament però recalca que encara s’han d’aclarir molts aspectes en relació amb com funcionaria aquest reglament. Davant les reticències inicials d’ajuntaments com el de Sant Antoni o Sant Josep, la conselleria eivissenca de Transports insisteix que les llicències continuaran sent municipals.

15/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris