X

Ja es coneixen els enfrontaments i el sistema de competició a Segona B

Els primers derbis entre els equips balears es jugaran el mes de desembre

15/09/2020

Ja es coneixen els enfrontaments i el sistema de competició a Segona B

Serà una temporada atípica, aquesta que començarà a mitjans octubre… Per les conseqüències de la pandèmia i per la seva durada: una primera fase regular de només 18 partits, per als balears, però que poden arribar a jugar tres fases, si lluiten per l’ascens a Segona Divisió. A més de poder accedir a una nova categoria intermèdia, entre la Segona i la Segona B tradicional. Es disputaria ja a la temporada 2021/2022 i la federació l’ha denominada Primera Divisió RFEF.

Els 102 equips estan dividits en 5 grups i 10 subgrups. La Penya Esportiva i la UD Eivissa estaran en el 3B. Els de Casañ obriran la temporada a casa contra el Vila-real B. El nou Eivissa de Juan Carlos Carcedo ho farà a València contra el filial del Llevant. El primer derbi serà al municipal de Santa Eulària en la jornada 8. Pel que fa al subgrup 5A, l’Atlètic Balears iniciarà la competició a casa contra el DUX Internacional de Madrid. El Poblense s’estrenarà en la categoria enfrontant-se com a visitant al filial matalasser. Tal com ha passat amb els equips eivissencs, el primer derbi mallorquí de Segona B arribarà a la jornada 8, a camp del Balears.

La Tercera Divisió, també estarà dividida en subgrups, els balears, l’11a i l’11b. També hi haurà fins a tres fases. Els que pugin, en la 2021/2022 competiran a la Segona Divisió RFEF, la Segona B tradicional.

Tant a Segona B com a Tercera, per a aquesta temporada, els equips podran tenir 22 fitxes federatives i, com a mínim, sis de Sub-23. Dos períodes de fitxatges: aquest primer, fins al 5 d’octubre.
Segons les bases de competició publicades, si per causes de força major, com pot ser la pandèmia, no poden finalitzar les competicions, i no s’ha disputat el 50 per cent d’aquesta, no hi haurà ascensos i descensos.

15/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris