X

El sector nàutic celebrarà una fira virtual per novembre

El xarter nàutic preveu pèrdues de facturació del 80 per cent.

17/09/2020

El sector nàutic celebrarà una fira virtual per novembre

Enguany no es va celebrar la Fira Nàutica de Palma per la pandèmia, però el sector amb el suport de la cambra de comerç de Mallorca ha impulsat una fira virtual, la Balearic Yatch Show, que es vol convertir en referent de la mediterrània a internet.

I és que el sector nàutic tampoc passa per una bona temporada. El sector del xàrter o lloguer d’embarcacions diu que la facturació ha caigut un 80 per cent. El mercat nacional no ha pal·liat la manca de visitants estrangers. Afirmen que aquest mes de setembre el 95 per cent dels vaixells estan aturats, quan l’any passat era just el contrari. Creuen que un 30 per cent d’empreses podrien tancar.

Les empreses de reparació i manteniment també han vist davallar la feina un 40 per cent. La quarantena britànica ha minvat l’arribada de vaixells i de professionals.

La fira inclourà exposició de vaixells, d’empreses de serveis i conferències i seminaris. Se celebrarà del 18 al 20 de novembre. Quedarà inclosa dins la web de la Balearic Marine Cluster, que durant tot l’any oferirà informació pràctica sobre el sector a les Illes.

17/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris