X

Compte enrere perquè entrin en vigor les noves restriccions de l’àrea sanitària d’Arquitecte Bennàssar

L'Ajuntament explica que s'estan posant cartells i s'informarà de manera directa la gent però que, com ja passa a Son Gotleu on s'han imposat prop de 200 sancions en una setmana, la policia actuarà davant dels incompliments

17/09/2020

Compte enrere perquè entrin en vigor les noves restriccions de l’àrea sanitària d’Arquitecte Bennàssar

La Parròquia de l’Encarnació és una de les esglésies afectades per la suspensió del culte a partir d’aquest divendres vespre, quan entren en vigor les restriccions. Amb cartells a l’entrada informen els fidels que només s’hi permeten els funerals i fins a un màxim de 15 persones.
També tancaran dues setmanes gimnasos com aquest. El propietari està enfadat perquè explica que depèn molt de fidelitzar clients i té por que parteixin i no tornin i perquè haurà de continuar pagant les despeses del negoci.
Altres negocis continuaran oberts, però hauran de reduir la seva capacitat al 50 per cent i també horaris. Han de tancar a les 10 del vespre i diuen, que perden clients per sopar.

En total, les noves restriccions afecten 20 mil persones distribuïdes en 4 barris on s’ha multiplicat per 7 els positius que tenien a l’agost i doblen la incidència mitjana de l’illa de Mallorca. L’Ajuntament explica que s’estan posant cartells i s’informarà de manera directa la gent però que, com ja passa a Son Gotleu on s’han imposat prop de 200 sancions en una setmana, la policia actuarà davant dels incompliments.

L’ajuntament reforçarà els efectius policials i la neteja d’Emaya.

17/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris