X

El Ministeri de Sanitat estudia reduir la quarentena

La letalitat de la COVID-19 està per davall de l'1%

17/09/2020

El Ministeri de Sanitat estudia reduir la quarentena

Dels 4.451 nous positius diagnosticats la darrera setmana, just la meitat, el 50% són asimptomàtics. S’han realitzat, els darrers 7 dies, 630mil proves PCR, de les quals només un 13% ha donat positiu.

La secretària d’Estat, Silvia Calzón, que ha oferit la roda de premsa en substitució de Fernando Simón, ha destacat que tot i que fa una setmana que va començar el curs escolar, aquest no ha tengut incidència en la taxa de contagis.

La xifra de morts la darrera setmana és de 419 persones, i això situa la letalitat de la malaltia per davall de l’1 per cent.

Per altra banda, Calzón ha reconegut que el Ministeri estudia reduir la durada de la quarantena, tot i que no ha volgut donar-ne xifres. L’objectiu és facilitar que es compleixi com toca

El president del Govern, Pedro Sánchez ha accedit finalment avui horabaixa a mantenir una reunió presencial amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. S’ha oferit, a través d’una carta, a acudir personalment a la Puerta del Sol, per a cooperar en la gestió de la crisi sanitària a Madrid, la regió més afectada per la pandèmia.

17/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris